e
sv

WhatsApp yeni bir kısayol sunmaya hazırlanıyor

39 Okunma — 13 Eylül 2024 06:35
avatar

Aytekin Guven

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Popüler Meta’ya ait mesajlaşma platformunda yaklaşan güncellemede yeni bir kısayol kullanıma sunulacak

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve uygulama içindeki iletişim ve grup yönetimini kolaylaştırmak için yeni bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor .

WABetaInfo’nun haberine göre, yaklaşan güncellemede kullanıcıların listeye kişi ve grup eklemesine olanak tanıyan kullanışlı bir kısayol yer alacak ve yeni kısayolun Android için WhatsApp’ın en son beta sürümü olan 2.24.19.25 güncellemesinin bir parçası olacağı belirtildi.

Yeni kısayol, popüler Meta’ya ait mesajlaşma platformuna ek işlevler getirecek.

Sohbet bilgisi ekranında kolayca erişilebilir olacak ve üst uygulama çubuğunda bir düğme olarak konumlandırılacak. Bu kısayol, kişileri ve grup sohbetlerini düzenleme sürecini basitleştirmek için tasarlanmıştır ve kullanıcıların kişileri veya grupları doğrudan sohbet bilgisi ekranından belirli listeler halinde atamasına olanak tanır.

Ayrıca kullanıcılar, uygulama ayarlarına gitmeye gerek kalmadan yeni bir liste oluşturma seçeneğine sahip olacak, bu da kişilerin ve grupların genel yönetimini kolaylaştıracak.

Bir kişiyi veya grup sohbetini bir listeye ekledikten sonra, WhatsApp’ın sohbetler listesi için otomatik olarak oluşturduğu filtreden de erişilebilir hale gelecek.

Bu, bir liste oluşturulduğunda ve belirli sohbetler atandığında, kullanıcıların gelecekte sohbet ekranının üst kısmındaki ilgili filtreyi seçerek bu konuşmaları kolayca bulabilecekleri anlamına geliyor.

Ayrıca kullanıcılar aynı menüden doğrudan bir kişiyi veya grubu listeden çıkarabilecekler.

Yeni kısayol, kullanıcıların belirli kişileri veya grupları yönetmek için uygulama ayarları arasında gezinmelerine gerek kalmayacağı için zamandan da tasarruf sağlayacak.

Kısayol şu anda geliştirilme aşamasında olup gelecekteki bir güncellemede kullanıma sunulacaktır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

WhatsApp yeni bir kısayol sunmaya hazırlanıyor